Zenitsu

ANMNARIT24
1290,00
Objevte naše exkluzivní mikiny a trička s výšivkou legendárního Zenitsu uprostřed hrudníku. Každý kousek je pečlivě zpracován, přičemž cena zahrnuje nejen kvalitní textil, ale i precizní výšivku, která dodává produktu jedinečnost a šarm

INFORMACE

INFORMACE

Popis produktu



Pro milovníky populárního anime Naruto přinášíme vysoce kvalitní bavlněné mikiny a trička od značky Stanley a Stella, které jsou ideální pro každodenní nošení.

VELIKOST Výšivky - 17, 5 cm х 12,5 cm

Složení materiálu

Mikina - 85% bavlna a 15% polyester, což zajišťuje pohodlný pocit při nošení. Střih mikiny je Regular fit, takže si ji mohou užít jak dámy, tak páni.

Tričko - 100% bavlna
Výšivky jsou vyráběny v České republice. Zaručujeme vysokou úroveň kvality a péče o detaily, ačkoliv může obsahovat občas jednotlivé volné niti, které lze pak snadno odstranit.



Tabulka Vělikosti

Každý náš produkt je vyráběn na zakázku. To znamená, že začínáme s výrobou až poté, co obdržíme vaši objednávku. Tento přístup nám umožňuje minimalizovat zbytečný odpad a šetrně nakládat s naším životním prostředím.
Proto vás laskavě žádáme, abyste pečlivě zkontrolovali vybranou velikost před dokončením objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a chceme zajistit, že každý kus, který vám doručíme, perfektně padne a splní vaše očekávání.
Děkujeme vám za vaši důkladnost a za podporu naší snahy o udržitelnost a ochranu životního prostředí






Péče o produkt

Vyšívané oděvy a doplňky mají složité stehy a mohou vyžadovat zvláštní péči při praní, aby rok co rok vypadaly jako nové. Vždy doporučujeme dodržovat pokyny k péči o látku uvedené na každém výrobku, ale zde je několik dalších tipů, které se mohou hodit!

1. Nejšetrnější možností je prát v ruce, ale víme, že ne každý na to má čas.
Pokud se rozhodnete prát v pračce, doporučujeme následující postup:
2. Otočte předmět naruby, abyste ochránili výšivku.
3. Snažte se neprát předmět společně s jiným oblečením, které by mohlo způsobit jeho poškození, například zipy nebo knoflíky.
4. Používejte jemný prací prostředek.
5. Pokud je to možné, nechte předmět uschnout na vzduchu. Tím zabráníte případnému sražení.
6. Doporučujeme prát v pračce při teplotě nepřesahujicí 30 - 40 stupňů, při jemném režimu.
7. Při žehlení použijte přes výšivku žehlicí utěrku nebo žehlete z rubové strany.

Tyto rychlé tipy vám zaberou pouhé minuty a udrží vaše vlastní vyšívané předměty v bezvadném stavu!

Shipping/Doprava


Každý produkt je vyráběn na zakázku. To znamená: Vyrábíme to pro vás až po vaší objednávce. Proto prosím pochopte, že výroba a dodání může trvat trochu déle.
Na základě vaší polohy může být balík u vás do 1- 2 týdnů. Jakmile bude váš balíček předán společnosti Zasilkovna/DPD, obdržíte e-mailem odkaz pro sledování.


Individuální požadavky

Vaše jedinečné preference jsou pro nás důležité. S naší možností individuálních požadavků můžete přizpůsobit vybrané produkty podle vašich osobních přání a potřeb.
Pokud máte konkrétní požadavky na velikost, barvu nebo design, rádi vám pomůžeme vytvořit produkt přesně podle vašich představ. Stačí nás kontaktovat a sdělit nám vaše specifické požadavky, a my se postaráme o to, aby váš produkt byl dokonalý a splňoval vaše očekávání.
Dejte nám příležitost udělat vaše nákupy ještě osobnější a zcela přizpůsobené vašemu stylu!
info@irisboutique.cz


Tohle by se vám mohlo líbit
Made on
Tilda